THEORIE OPLEIDINGEN

'S OCHTENDS CURSUS, 'S MIDDAGS EXAMEN

 

Theorie Opleiding Centrum Nederland

Welkom op de website van Theorie Opleiding Centrum Nederland (TOC Nederland).
TOC Nederland verzorgt complete theorieopleidingen in 1dag voor auto(B), motor(A). Verder kunt u ook bij ons terecht voor Bromfietstheorie (AM),Beroeps theorieopleidingen zoals vrachtauto (C)met code95, bus met code95 (D), camper en taxi. De motor en autotheorie-cursussen worden gegeven in alle plaatsen waar ook het CBR theorie-examen wordt afgenomen. Wil je weten welke CBR theorie-examenplaats het dichts bij jou woonplaats is aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

 

Sneller op weg dankzij onze auto theorie cursus
Niet alleen met de auto neem je graag de kortste weg. Ook op weg naar je autorijbewijs ga je het liefst zo snel als mogelijk. De 1 in dag auto-(motor)-theorie cursus van Theorie-Opleiding-Centrum Nederland helpt je hierbij. Wij wijzen je de weg, door je vanaf het begin van de dag 100% examengericht les te geven. Diezelfde middag kun je dan direct het CBR theorie-examen afleggen. Dus ook de weg naar je theorie-examen is zo kort mogelijk. Onze cursuslocaties liggen vlakbij het CBR-examengebouw. 

TOC Nederland is een dynamisch bedrijf met enthousiaste en gecertificeerde instructeurs met al meer dan 25 jaar ervaring.
Met onze theorie cursus kun je in 1dag gewoon het theorie-examen halen!!

Hoe werkt het?


VekaBest Speedtheorie is een zeer efficiente nieuwe manier van theorie-leren Theorie-opleiding-Centrum Nederland heeft een klassikale theorie-opleiding ontwikkeld op basis van deze lesmethode.

Je krijgt de lesstof vooraf online aangeleverd, zodat je jezelf kunt voorbereiden.  Op de examendag verwachten we je in de ochtend in het theorielokaal waar we de theorieonderwerpen behandelen en toelichten. Direct aansluitend leg je       ‘s middags het theorie-examen af.

Speedtheorie bestaat uit 14 korte onlinemodules, die elk in ± 10 minuten een aantal theorieonderwerpen visueel behandelen. Op deze manier doorloop je in iets meer dan 3 uur de volledige CBR theorie-examen stof, afgewisseld met oefenvragen.

Deze krachtige online lesmethode combineren wij met een klassikale theorie-opleiding van een dagdeel, waarin we de belangrijkste onderwerpen uitdiepen en toelichten. Tevens krijg je ruim de mogelijkheid om vragen te stellen en te beoeffenen.  

De examenresultaten van deze aanpak zijn uitstekend. Dus je kunt heel snel door richting praktijklessen en praktijkexamen.

Om jou te helpen heb ik ook nog een speciaal en uniek aanbod. Als jij er voor kiest om in 1 dag je theorie te gaan halen dan krijg je dit hele pakket met daarin:

  1. 1daagse klassiekale theorie-opleiding    (waarde €363,-)

  2. E-learning programma High-Speedtheorie met 20 examentrainingen    (waarde 39,95)

  3. Auto theorieboek (waarde €26,50)

  4. Begeleiding naar het CBR theorie-examen (waarde €45,-)

  5. Het CBR theorie-examen (waarde €29,-)

  6. Examengarantie (‘waarde€47,-)

niet voor de vertegenwoordigde waarde van €550,45 , ook niet voor de websiteprijs van€204,00
maar voor de actieprijs van €175,-.

Dit is een korting van ruim €376,-!!! Dat is meer dan 68% korting.

Nogmaals dit aanbod is uniek in zijn soort, maar ook tijdelijk. Aarzel niet en kies ervoor om je theorie in 1 dag te halen tegen deze zeer aantrekkelijke prijs.

Meld je vandaag nog aan voor de snelcursus theorie auto om gebruik te maken van dit aanbod.

 


Waar is het?
De theoriecursussen worden gegeven door geheel Nederland. Voor de dichtsbij zijnde locatie bij jouw in de buurt, kijk op de website van TOCNederland  of op de website van je rijschool.

Nu ben jij aan de beurt!
De theoriecursus is helemaal niet moeilijk. Door de stof steeds te herhalen blijft de theorie makkelijk in je hoofd hangen, zelfs na een hele lange tijd zul je merken dat je het gewoon nog steeds weet. We verwachten wel dat je jezelf thuis goed voorbereid en in de klas goed mee doet. Want als jij gemotiveerd bent, dan weten wij 99% zeker dat je na het volgen van deze cursus het theorie-examen in 1 keer gaat halen! Mocht je onverhoopt toch niet slagen,dan is je herexamen helemaal GRATIS!!!
Vele leerlingen zijn jou voorgegaan en hebben hun theorie in 1 dag gehaald, nu ben jij aan de beurt.
Wil jij je theorie-examen in 1 keer halen?
Meld je vandaag nog aan via het aanmeldformulier


Lees meer
Lees minder

Sneller op weg dankzij onze auto theorie cursus

meld je hier aan >
Rijschoolhouder?

EEN REVOLUTIONAIRE NIEUWE MANIER VAN THEORIE-OPLEIDEN
Uw leerlingen terug in het leslokaal !!!! Slim, efficiënt en ideaal.

opleidingsportal >